خطاب به دولتمردان آمریکا
موضوع: <-PostCategory-> شنبه 30 خرداد 1394برچسب:,
 
10:17

 

 
افسران - دولت راستگویان گوش کن

برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:59 | نویسنده : یاسین |
واکنش آمریکا به طرح هسته ای مجلس ایران
موضوع: <-PostCategory-> دو شنبه 1 تير 1394برچسب:,
 
12:55

 

به گزارش فارس، به نوشته سایت شبکه «بلومبرگ»، این مقام وزارت خارجه آمریکا که خواسته نامش فاش نشود، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده است که واشنگتن با توافقی که در آن دسترسی‌ها و اقدامات شفاف‌ساز لازم برای ارزیابی کامل برنامه هسته‌ای ایران لحاظ نشده باشد، موافقت نخواهد کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی روز یکشنبه کلیات طرح الزام دولت به حفظ حقوق و دستاوردهای هسته‌ای را با رأی بالایی به تصویب رساندند.

این طرح چارچوب مشخصی را برای توافق نهایی که بر اساس اعلام طرفین باید تا ۹ تیر (۳۰ ژوئن) به دست آید، تعریف کرده است.

مقام آمریکایی مورد استناد بلومبرگ مصوبه مجلس را تصمیمی اولیه توصیف کرده و گفته است که هنوز تا تصویب نهایی این طرح و تبدیل آن به قانون فاصله وجود دارد.

با این وجود، بلومبرگ مدعی شده است که این مصوبه به دلیل محدود کردن دایره بازرسی‌ها، می‌تواند موجب پیچیدگی مذاکرات و دشواری توافق شود.

این در حالی است که پیش از این کنگره آمریکا طی مصوبه‌های متعدد، شروط زیادی را برای توافق هسته‌ای و همچنین نحوه برداشته شدن تحریم‌ها مشخص کرده است.

دور تازه مذاکرات هسته‌ای از هفته گذشته در شهر وین اتریش آغاز شده و همچنان در جریان است. قرار است امروز محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران با همتایانش از سه کشور اروپایی حاضر در گروه موسوم به ۱+۵، دیدار کند.

برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:57 | نویسنده : یاسین |

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رزمندگان انصارالله یمن یک فروند هواپیمای جاسوسی متعلق به ارتش عربستان سعودی را در منطقه مرزی سحار، مورد هدف قرار داده و سرنگون کردند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه «یمن‌پست»، هنوز نوع این پرنده و عکس‌های مربوط به لاشه آن منتشر نشده است. تاکنون واکنشی از جانب نیروهای انقلابی یمن و یا سعودی‌ها در رسانه‌ها منعکس نشده است.


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:54 | نویسنده : یاسین |
حسین شریعتمداری:
حالا به آسانی می‌توان فهمید که شهدای غواص و گمنام با حضور به‌موقع و بصیرت‌افزای خود آنهم دقیقا «در لحظه‌های نیاز»، «کاسبی»! چه کسانی را کساد کرده و باعث «دلواپسی»! چه کسانی شده‌اند؟!

 به گزارش مشرق،یادداشت روز کیهان به قلم حسین شریعتمداری در شنبه ۳۰ خرداد با عنوان «چه وقت آمدن بود؟!» را از نظر می‌گذرانید.

1- چند سال قبل در گرماگرم یک مناظره وقتی سخن از درس‌آموز بودن قیام عاشورا به میان آمد و بر ضرورت الگو گرفتن از مقاومت سالارشهیدان تاکید شد، طرف مقابل به اعتراض گفت: چرا از ماجرای عاشورا که به سوگواری برای شهدای کربلا اختصاص دارد استفاده ابزاری می‌شود؟ و چرا عاشورای حسینی(ع) را سیاسی می‌کنید؟! به ایشان گفته شد، مگر حضرت اباعبدالله علیه‌السلام و یارانش در تصادف اتومبیل و یا سانحه سیل و زلزله کشته شده‌اند؟! سیاست به مفهوم واقعی آن، اداره امور جامعه است و از این روی نمی‌تواند بیرون از دایره وظایف و تکالیف یک مسلمان باشد. مخصوصا، حضرت امام حسین(ع) که امام مسلمین بوده‌اند. بنی‌امیه برای پیشگیری از حاکمیت سیدالشهدا(ع) که عدالت‌پرور و در تضاد با حاکمیت ظالمانه و اشرافی آنان بود، آن حضرت را به شهادت رساندند. بنابراین اگر در عزای آن بزرگوار بر ضرورت مبارزه با سلطه‌گران تأکید نشود و از نیاز به حاکمیت اسلام که خواسته آن حضرت بود، سخنی به میان نیاید، مراسم و مجالس سوگواری و عزاداری آن امام مظلوم و شهید، آنگونه که باید، برپا نشده است.

2- روز سه‌شنبه هفته گذشته و به دنبال حماسه کم‌نظیری که در تشییع پیکرهای مطهر 270 شهید غواص و گمنام خلق شد، یک جریان سیاسی که متاسفانه برخی از کرسی‌های مسئولیت نظام را در اختیار دارد، به جای همدلی و همزبانی با توده‌های عظیم مردم و افتخار به برخورداری از یک ملت هوشیار و مقاوم، زبان به گلایه گشود که چرا مراسم تشییع پیکر شهدا به «میتینگ سیاسی»!  تبدیل شده و کسانی تلاش کرده بودند پیام شهدا را به نفع یک جریان سیاسی خاص مصادره کنند! طیف مورد اشاره که اندک و کم‌شمار نیز هستند ولی از یکسو، برخی مناصب دولتی را برعهده دارند و از سوی دیگر علاوه بر رسانه‌های فراوان داخلی، از حمایت گسترده رسانه‌ها و محافل بیگانه نیز برخوردارند، در گلایه و اعتراض به تشییع باشکوه یاد شده آورده بودند؛
«هنوز مردم در راه معراج شهدا بودند که آنها که هیچ نسبتی با شهیدان ندارند، شروع به نفرت‌پراکنی و عقده‌گشایی کردند و کینه‌ها و بغض‌هایشان دوباره سر باز کرد»... و توضیح ندادند که کینه و نفرت آن روز علیه چه‌کسانی و در مخالفت با کدام مراکز قدرت سر باز کرده بود؟!

دیگری که بر کرسی معاونت رئیس‌جمهور تکیه زده است، با نوشتن یک‌متن - و به قول خودش دلنوشته- در فضای مجازی، آورده بود؛

«ای کاش شهدا توسط عده‌ای مصادره به مطلوب نمی‌شدند، در هیچ جای دنیا، با این سرمایه‌ها چنین نمی‌کنند. امشب بارها از خودم سؤال کردم که آیا شهدا و خانواده‌هایشان راضی هستند که دستمایه تسویه‌حساب‌های سیاسی شوند»؟! این معاون محترم رئیس‌جمهور توضیح نداده بود که «تسویه‌حساب سیاسی» با چه کسانی؟!

دیگری که او نیز از منصب و مسئولیتی در دولت محترم برخوردار است نوشته بود «ای کاش عده‌ای، حداقل با تشییع این پیکرهای مطهر کاسبی نمی‌کردند»!...

یک مقام دولتی دیگر گلایه کرده و گفته بود که «برگزاری میتینگ سیاسی در سایه نام بلند پاکترین فرزندان این مرز و بوم، نه گام زدن در صراط مستقیم، که پیمودن راه نفاق و خیانت به آمال این شهیدان همیشه مظلوم تاریخ است»!

و اظهارنظرهای مشابه دیگری از همین دست.

3- حالا باید از طیف یاد شده که لکه ننگ همسویی با دشمنان این مرز و بوم در فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 در کارنامه سیاسی برخی از آنان ثبت شده است پرسید؛ مگر شعارهای مردم که در مراسم کم‌نظیر تشییع شهدای سه‌شنبه سر داده شده و یا بر صفحه پلاکاردها و پرچم‌ها نقش بسته بود، چه بود که تا این اندازه شما را عصبانی کرده است؟! اگر در مراسم باشکوه آن روز حضور نداشته‌اید، می‌توانید با مراجعه به فیلم‌ها و عکس‌ها و یا پرس‌وجو از توده‌های عظیم شرکت‌کننده در مراسم یاد شده، به شعارهای آن روز پی ببرید، شعارهایی نظیر؛ «مرگ بر آمریکا»، «می‌جنگیم، می‌میریم، سازش نمی‌پذیریم»، «هیهات ‌مناالذله»، «عزت قابل‌مذاکره نیست، حتی اگر دست‌های ما بسته باشد»، «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا»، «تا آخر‌ایستاده‌ایم»، «خون شهیدان ما قابل اکسید نیست»، «در منطق شهادت، تحریم حرف مفت است»، «لب تشنه جان دهیم، سازش نمی‌کنیم»، «آب‌خوردن ما وابسته به سلام بر حسین است، نه تحریم‌ها» و...

کدامیک از شعارهای یاد شده، با بینش و منش و راهی که شهدای بزرگوار و مظلوم این مرز و بوم طی کرده‌اند همخوانی ندارد؟! و از نگاه طیف مورد اشاره «سیاسی بازی»! «نفاق»! «مخالفت با منافع ملی»! «سوءاستفاده از خون شهدا»! و... تلقی می‌شود؟!

4- آیا شعار «مرگ بر آمریکا» جای گلایه دارد؟ و آیا عصبانیت جریان یاد شده از سردادن این شعار غیر از وابستگی آنان به شیطان بزرگ می‌تواند هیچ معنا و مفهوم دیگری داشته باشد؟ مگر آمریکا قاتل اصلی شهدای مظلوم ما نبوده است؟ بنابراین چرا از شعار مردم علیه قاتل شهدا برافروخته‌اید و رگ‌های گردنتان به نشانه عصبانیت بیرون زده است؟ آیا انتظار داشتید مردم در مراسم تشییع شهدایشان شعار «درود بر آمریکا»! و «زنده باد کدخدا»! سر بدهند؟! شاید هم عصبانی هستید که چرا مردم داستان جعلی مخالفت حضرت امام با شعار مرگ بر آمریکا را باور نکرده‌اند؟!... می‌توانید بفرمائید کدامیک از شهدا شعار «درود بر آمریکا»! سر داده‌ بودند که شما «مرگ بر آمریکا» را مصادره شهدا تلقی کرده‌اید؟!

5- مردم چه گناهی دارند که حاضر نیستند تن به ذلت بدهند؟! و با شعار «هیهات منا‌الذله» بر ادامه راه شهیدان که پیروی از سالار شهیدان است تاکید ورزیده‌اند؟! راستی اگر شما روز عاشورا حضور داشتید - نستجیربالله- به امام حسین(ع) اعتراض نمی‌کردید که چرا به ذلت سازش با یزید تن نداده و با سردادن فریاد «هیهات مناالذله» از حاکمان ظلم برائت جسته است؟!

6- مگر شما در پی سازش با دشمنان و تسلیم در مقابل زورگویی و باج‌خواهی آنها بوده‌اید که از شعارهایی نظیر «تا آخر ایستاده‌ایم»، و «نه‌سازش نه تسلیم» برآشفته‌اید؟! و مگر در مذاکرات به دنبال فروش عزت مردم و نظام هستید که از شعار «عزت قابل مذاکره نیست» عصبانی شده‌اید؟! تیم مذاکره‌کننده کشورمان که بارها بر حفظ عزت ایران اسلامی در مذاکرات تاکید ورزیده است، پس، شما از کدام قبیله‌اید که نسخه‌ وطن‌فروشی می‌پیچید؟! و...

7- و اما، جان کلام آن که طیف مورد اشاره به یقین می‌داند و می‌دانسته است که مخالفت با شعارهای روز سه‌شنبه مردم، برای این طیف هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت و عاقلانه آن بود که برای حفظ موقعیت خود هم که شده، دست به مخالفت نزند. ولی چرا با سراسیمگی و عصبانیت به مقابله با آن شعارها برخاسته است؟! پاسخ این سوال را فقط می‌توان در تدارک یک توطئه  احتمالی علیه مردم این مرزوبوم دانست که با «حضور به موقع» 270 شهید غواص و گمنام و حماسه بی‌نظیر تشییع پیکرهای مطهر آنان، نقش بر آب شده است. توضیح آن که وقتی برخی از مشاوران رئیس‌جمهور محترم به ایشان توصیه می‌کنند که حتی «آب‌خوردن» مردم را هم به رفع تحریم‌ها گره بزند، به آسانی می‌توان درک کرد که جریان نفوذ کرده در اطراف رئیس‌جمهور محترم از این طریق در پی آن است که توافق با حریف را به هر قیمتی موجه و ضروری قلمداد کند! چرا که وقتی از یکسو آب خوردن مردم هم به رفع تحریم‌ها وابسته باشد و از سوی دیگر آمریکا و متحدانش رفع تحریم‌ها را موکول به پذیرش شرایطی کنند که به یقین و بدون کمترین تردیدی، ذلت و تحقیر ایران اسلامی و مردم این مرز و بوم را در پی خواهد داشت به طور طبیعی، این توهم به مردم القاء می‌شود که اگر شرایط ذلت‌بار حریف را نپذیرید، حتی از آب خوردن هم محروم خواهید شد! چنین است که حضور به موقع پیکرهای مطهر شهدا آنهم به قول حضرت آقا «در لحظه‌های نیاز این ملت خداجوی و خداباور، بشارتهای تردید‌ناپذیر را بر دل‌های بیدار نازل می‌فرماید و غبارها را می‌زداید»...
حالا به آسانی می‌توان فهمید که شهدای غواص و گمنام با حضور به‌موقع و بصیرت‌افزای خود آنهم دقیقا «در لحظه‌های نیاز»،  «کاسبی»! چه کسانی را کساد کرده و باعث «دلواپسی»! چه کسانی شده‌اند؟! تا آنجا که انگار با زبان بی‌زبانی خطاب به شهدا می‌گویند؛


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:49 | نویسنده : یاسین |
با 199 رأی موافق نمایندگان
نمایندگان مجلس کلیات طرح الزام دولت به حفظ حقوق و دستاوردهای هسته‌ای را با 199 رأی مثبت به تصویب رساندند.
کلیات طرح الزام دولت به حفظ حقوق هسته‌ای تصویب شد +متن کاملبه گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان کلیات طرح الزام دولت به حفظ حقوق و دستاوردهای هسته‌ای را با رأی بالایی به تصویب رساندند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از تصویب کلیات در سخنان کوتاهی، اظهار داشت: از صبح امروز نمایندگان مجلس در حال تهیه ماده واحده‌ای بودند تا اصلاحات لازم برای باز بودن دست تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و تأیید مقام معظم رهبری و شورایعالی امنیت ملی لحاظ شود.

وی از این مجموعه تلاش برای تهیه ماده واحده به عنوان تلاشی موفق یاد کرد و به قرائت ماده واحده پرداخت.


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:44 | نویسنده : یاسین |
تیم ملی والیبال آمریکا اولین دیدارش در دور برگشت لیگ جهانی والیبال را به ایران باخت تا به گفته مدیر رسانه ای این تیم، سرمربی آمریکا خود را ممنوع المصاحبه کند.

سرمربی تیم ملی آمریکا هنوز از شکست برابر ایران عصبی استگروه ورزشی مشرق - آمریکایی‌ها امشب در دومین دیدار از دور برگشت مسابقات لیگ جهانی 2015 در استادیوم 12 هزار نفری آزادی کار سختی را برابر شاگردان کواچ دارند و جان اسپرا این را خوب می داند.

مشرق پیش از این در دو نوبت با سرمربی خوش اخلاق یانکی ها گفتگو کرده بود (اینجا و اینجا) و قصد داشت روز گذشته برای سومین مرتبه نظرات این سرمربی جوان و موفق را در مورد بازی امشب بداند. اما مدیر رسانه ای تیم ملی آمریکا به خبرنگار ورزشی مشرق توضیح داد اسپرا تصمیمی برای گفتگو ندارد.


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:41 | نویسنده : یاسین |
گروه جنگ نرم مشرق - اندیشکده مرکز امنیت آمریکای جدید گزارشی با عنوان "استراتژی آمریکا پس از معامله با ایران: تسخیر فرصت‌ها و مدیریت خطرها" منتشر کرد.


در این گزارش آمده است: در حالیکه نمایندگان ایران و 1+5 در 18 ماه گذشته در خصوص یک توافق هسته‌ای احتمالی تاریخی به مذاکره پرداخته‌اند، در واشنگتن و دیگر پایتخت‌های جهان بحث در مورد محتوای این توافق احتمالی بالا گرفته است. گرچه خود سند نیز قابل نقد است، اما آنچه برای موفقیت یا شکست توافق قطعی‌تر خواهد بود، مجموعه‌ای از سیاست‌های منطقه‌ای، جهانی، و عدم اشاعه سلاح است که آمریکا پس از این معامله بدنبال آن است.این گزارش ادعا می‌کند: در صورت رسیدن به توافق، در 10 الی 15 سال آتی جهان می‌تواند شاهد ایرانی میانه‌رو‌تر، کاهش بی‌ثباتی در خاورمیانه، نظام عدم اشاعه جهانی قوی‌تر، و محیطی باشد که در آن اعتبار و تأثیر آمریکا در نتیجه توافق هسته‌ای افزایش یافته است. از طرفی، با اجرای ضعیف و سیاست‌های غلط، آمریکا می‌تواند با جهانی بسیار متفاوت در سال 2025 مواجه شود: ایرانی تندخوتر و ستیزه‌جوتر که در شرف سلاح‌های هسته‌ای است؛ خاورمیانه‌ای که همچنان غرق در خشونت فرقه‌ای و جنگ داخلی است؛ نظام عدم اشاعه آسیب‌دیده؛ و برداشتی بین‌المللی در مورد اینکه توافق هسته‌ای با ایران اشتباهی تاریخی بود که به شدت به منافع آمریکا آسیب رساند.

این گزارش به بررسی فرصت‌ها و خطرهای کلیدی می‌پردازد که آمریکا پس از معامله با آن مواجه خواهد بود و چهارچوبی را ارائه می‌دهد که ضمن حمایت در برابر پیامدهای منفی، بدنبال به حداکثر رساندن جنبه‌های مثبت نفوذ دیپلماتیک به ایران است. این گزارش بخشی از مجموعه مطالعات صورت‌گرفته توسط مرکز امنیت آمریکای جدید است که به بررسی عواقب توافق و پیامدهای احتمالی سیاسی برای آمریکا می‌پردازد.
این گزارش علاوه بر این، مبتنی بر شش محور مرکزی ‌زیر رئوس استراتژیک را ارائه می‌دهد:

1. تقویت توافق هسته‌ای به واسطه برداشتن گام‌هایی خارج از مذاکرات 1+5 با ایران به منظور ایجاد شرایطی اجرایی و اعمالی بلندمدت و مؤثر.

2.همکاری با ایران در مورد مسائل منافع مشترک جهت ایجاد ثبات در خاورمیانه و افزایش احتمال ایرانی میانه‌روتر و مشارکت‌پذیرتر.

3. مقابله شدیدتر با اقدامات ایران که علیه منافع آمریکا است، به خصوص حمایت از جایگزینان و نائبان خود در خاورمیانه.

4.حفظ و تعمیق تعهدات آمریکا به هم‌پیمانان منطقه‌ای خود جهت جلوگیری از ستیزه‌جویی ایران و منع هم‌پیمانان آمریکا از اقدامات برهم‌زننده ثبات.

5.اهرم قرار دادن توافق جهت تقویت هنجارهای عدم اشاعه و منع دولت‌ها از اینکه بخواهند با پیگیری توانمندی‌های غنی‌سازی داخلی مشابه، به این معامله واکنش نشان دهند.

6.استفاده از توافق جهت تمرکز مجدد بر آسیا و اروپا و افزایش تأثیر آمریکا بر روسیه و چین.

اگر ایران و 1+5 موفق به تکمیل توافقی طی ماه‌های آتی شوند، مرکز امنیت آمریکای جدید به ارائه یک بررسی نهایی می‌پردازد که به طور کامل این چهارچوب را تشریح خواهد کرد و شامل مجموعه‌ای از توصیه‌های سیاسی خاص مربوط به هر یک از این محورها خواهد بود.

فرصت‌ها و خطرها

این گزارش می افزاید: اهداف آمریکا در خاورمیانه و جهان پس از توافق تغییر نخواهد کرد. ممانعت ایران از کسب سلاح‌های هسته‌ای همچنان اولویت اصلی خواهد بود. آمریکا همچنان بر برخی منافع اصلی در منطقه متمرکز خواهد بود: ثبات، مقابله با تروریسم، تأمین انرژی، و دفاع از هم‌پیمانان منطقه. تقویت نظام عدم اشاعه جهانی و بهبود جایگاه جهانی آمریکا نیز جزو اولویت‌های اصلی باقی خواهند ماند. این بخش به بررسی پنج سؤال می‌پردازد که پاسخ آنها می‌تواند تأثیری حیاتی بر این اهداف داشته باشد و خطرها و فرصت‌های مربوط به آن را نیز شناسایی می‌کند.
این پنج سؤال به انضمام خلاصه‌ای از مشروح خطرها و فرصت‌های مربوطه در جدول زیر ارائه شده است.


ایران


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 1 تير 1394برچسب:, | 12:31 | نویسنده : یاسین |
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 13 صفحه بعد
.: Weblog Themes By RoozGozar.com :.

  • قالب وبلاگ
  • اس ام اس
  • گالری عکس